Usein kysytyt kysymykset (UKK)

Toimitus

Mitkä ovat toimitusajat?

Huomaa, että jotkut uudelleensyntyneet nuket ovat hyvin suosittuja, mikä tarkoittaa, että toimitusajat voivat olla hieman pidempiä kuin alla esitetyt.

Toimitusajat Suomessa ja Länsi-Euroopassa:

Tilauksesi käsittelyaika, nukkejen suunnittelu ja toimitus edellyttävät tiimiltämme 12-20 työpäivän viivettä. Tiimimme tekee kaikkensa varmistaakseen, että saat tilauksesi mahdollisimman nopeasti.

Seurantanumeroni ei toimi, onko tämä normaalia?

Jos seurantanumerossasi ei näy mitään tietoja, älä huoli. Seurantatiedot ovat yleensä saatavilla 6-8 arkipäivän kuluttua, mikä on aika, joka kuluu kuljetusyhtiön päivittämiseen.

Olen tilannut useita eri nukkeja, miksi en saa niitä kaikkia samaan aikaan?

Tilaamasi nuken tyypistä riippuen saatat saada ne eri pakkauksissa. Meillä on useita varastoja, joten voit saada nukkejasi eri paketeissa, jotta voimme optimoida toimitusajan ja välttää liian pitkän odotuksen.

Toimitatteko maailmanlaajuisesti?

Toimitamme tuotteitamme kansainvälisesti. Toimitusaika seuraaviin maihin voi olla yli 4 viikkoa: Etelä-Afrikka, Peru, Bulgaria, Argentiina ja Romania.

Tullimaksut vaihtelevat kunkin kolmannen maan säännösten mukaan, eivätkä ne sisälly toimitushintaan. Ne jäävät ostajan vastuulle.

Tilaukseni

En malta odottaa tilaukseni saapumista! Voinko seurata sen edistymistä?

Voit tietenkin seurata kaikkien tilausten edistymistä Reborn Nukke -kaupassa. Heti kun pakettisi on lähetetty, saat toimitussähköpostin, jossa on tilausnumerosi. Voit sitten yksinkertaisesti syöttää tilausnumerosi seurantapalveluumme.

Olen muuttanut mieleni, voinko peruuttaa tai muuttaa tilaustani?

Tilauksen tekemisen jälkeen sinulla on 24 tuntia aikaa ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ja pyytää peruutusta tai muutosta.

Tämän 24 tunnin ajanjakson jälkeen olemme jo aloittaneet tilauksesi käsittelyn, eikä tilausta voi enää peruuttaa tai muuttaa.

Olen tehnyt tilaukseni, mutta en ole vielä saanut vahvistussähköpostia.

Tarkista ensin, ettet ole saanut tätä sähköpostia roskapostikansiossasi. Jos et löydä sitä, älä hätäänny, ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja me autamme sinua!

Tuotteemme

Mitä materiaaleja käytät tuotteissasi?

Me Reborn Nukke varmistamme, että toimitamme korkealaatuisia tuotteita käyttäen ensiluokkaisia materiaaleja (silikonia, vinyyliä jne.). Nuket on suunniteltu materiaaleista, joissa yhdistyvät laatu ja kestävyys. Reborn-nukkejen suunnittelussa käytetyt materiaalit on ilmoitettu kunkin tuotteen kuvauksessa.

Maksu

Mitä maksutapoja hyväksytte?

Hyväksymme kaksi maksutapaa:
- Maksu luottokortilla: VISA, Mastercard.
- Maksut Paypalin kautta

Milloin minua veloitetaan tilaukseni vahvistamisen jälkeen?

Jos maksusi hyväksytään, saat tilausvahvistussähköpostin ja maksettava summa veloitetaan 24 tunnin kuluessa.

Jos korttiasi ei ole hyväksytty, sitä ei veloiteta. Tässä tapauksessa käytä toista luottokorttia tai maksa Paypalin kautta.

Palautus ja hyvitys

Saamani tuote ei sovi minulle, voinko palauttaa sen?

Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, hyväksymme palautukset 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautettujen tuotteiden on oltava alkuperäisessä kunnossaan, ja ne tarkastetaan vastaanoton yhteydessä.

Olet vastuussa toimituskuluista. Katso lisätietoja hyvityskäytännöistämme.

Kaikkia palautuspyyntöjä varten ota meihin yhteyttä seuraavaan sähköpostiosoitteeseen: contact@reborn-nukke.fi.

⚠️ Kaikkia palautuksia, jotka tehdään 14 päivän lakisääteisen peruutusajan jälkeen toimituspäivästä, ei palauteta.

Kuinka kauan palautukset kestävät?

Palautukset suoritetaan samalla maksutavalla, jolla tilaus on tehty. Palautukset kestävät 2-14 päivää.

En ole vieläkään saanut hyvitystä.

Jos et ole saanut hyvitystä 14 päivän kuluttua, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.