Meistä - About Us

Olemme 4 hengen tiimi, joka on toiminut Reborn-nukkejen ja "reborning" alalla vuodesta 2010 lähtien. Olimme itse Reborn-vauvojen faneja ja keräilijöitä. Tämän fantastisen intohimon myötä päätimme vuonna 2020 perustaa erikoisliikkeen kaikille Reborn-nukkejen ystäville Suomessa. Nykyään vastaamme tarvikkeiden tuotannosta ja myynnistä, ja meillä on joukko ahkeria työntekijöitä, jotka varmistavat, että saat tavarasi nopeasti ja moitteettomasti. Olemme asettaneet tavoitteeksemme tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia tuotteita kohtuulliseen hintaan. Toivomme, että nautit myymälämme selaamisesta.

Reborn-nuket myytävänä

Päätavoitteemme on antaa sinulle mahdollisuus elää rakkauttasi Reborn-nukkeihin tarjoamalla laadukkaita Reborn-vauvoja myytäväksi reiluun hintaan. Tuotevalikoimamme tuotteet on valittu huolellisesti asiakkaidemme makuun sopiviksi. Etsimme aina uusimpia trendejä ja täydennämme luetteloa säännöllisesti. Jos etsit jotain uutta, ainutlaatuista ja lohdullista, olet oikeassa paikassa. Pyrimme innovoimaan antamalla asiakkaillemme sitä, mitä he haluavat, ja asettamalla heidän toiveensa etusijalle.

Myymälämme tuotteet ovat myös täydellisiä lahjoja, joilla voit hemmotella elämäsi erityistä ihmistä. Asiakaspalvelu, tyyli, innovatiivisuus, luotettavuus ja ammattitaito ovat tunnuslauseemme. Reborn-nukkekaupassamme voit tehdä ostoksia mukavasti omasta kodistasi käsin. Takaamme, että tilauksesi toimitetaan mahdollisimman pian.

Paras paikka ostaa Reborn-nukke Suomessa

Kaikki Reborn-nuket ovat ainutlaatuisia. Ja juuri se tekee tuotteistamme niin kauniita. Jos haluat tyttövauvan, voit tutustua Reborn-tyttönukkekokoelmaamme, ja jos etsit pientä poikaa, tutustu Reborn-poikanukkeihimme. Kaikki realistiset Reborn-vauvamme eivät murise, kun heidät asetetaan lavalle ja kun he antavat sinulle rakkautta. He osaavat myös pysyä paikoillaan valokuvausta tai valotusta varten. On kuitenkin harvinaista, että voit vastustaa pitkään leikkimättä ja halailematta niitä...

Tutustu kaikkiin kokoelmiimme:

Äitiys- tai vanhempainvaisto voi herätä lapsessa hyvin varhain. Tytöt haluavat usein jäljitellä äitiään, leikkiä nukkeilla ja äidittää omia vauvojaan lastenhuoneessa. He saattavat myös valmistautua tulevan pikkuveljen saapumiseen. Nämä tytöt harjoittelevat pukemista, vaihtamista, kantamista ja leikkimistä vauvanruoalla. Reborn-vauvat hoitavat tämän roolin täydellisesti.