Reborn-nuken hinta

Reborn-nuken hinta

Reborn-nuket ovat enemmän kuin vain keräilynukkeja tai lasten leluja. Nämä realistiset nuket ovat todentuntuisia vauvojen kuvia. Mutta kuinka paljon Reborn-vauva maksaa? Suunnittelijamme ja harrastajatiimimme vastaavat tähän kysymykseen tässä blogikirjoituksessa.

Hintaero Reborn-nuken tyypin mukaan

Reborn-nukkeja on monia eri versioita. On olemassa alle 6 kuukauden ikäisiä malleja, jos haluat adoptoida reborn-vauvan, joka näyttää oikealta vastasyntyneeltä. Nämä vauvat näyttävät hyvin paljon lapsilta ja ovat hyvin realistisia. Kaikki on suunniteltu näyttämään oikealta vauvalta, paino, ilmeet, kosketus, pehmeys jne. on suunniteltu niin, että se näyttää oikealta vauvalta. Reborn-nuken hinta voi vaihdella sen mukaan, kuinka realistinen malli on.

On myös reborn-nukkeja, jotka on luokiteltu 6-18 kuukauden ikäisiksi. Muista, että jokaisella reborn-nukella on oikea henkilöllisyys, nimi tai syntymäaika, mikä lisää sen realistisuutta. Voit valita nimen vapaasti, valitsitpa sitten tytön tai pojan. Samaan aikaan ostettaessa on otettava huomioon myös ihonväri. Onneksi tarjolla on jotakin kaikille: valkoisille, mustille, sekarotuisille ja jopa aasialaisille. Selaa vapaasti Reborn-nukkekokoelmaamme, jotkut ovat saatavilla nukkumisasennossa (silmät kiinni), mutta voit myös ostaa Reborn-nuken, jonka silmät ovat auki, tai joka istuu, makaa, hymyilee, on surullinen, valinta on hyvin monipuolinen.

Reborn-vauvan hinta valmistusmateriaalin mukaan

Reborn vauvan hinta valmistusmateriaalin mukaan

Reborn-nuken hinta vaihtelee käytettyjen materiaalien mukaan.

Reborn-vauvan hinta voi vaihdella huomattavasti sen valmistuksessa käytetyistä materiaaleista riippuen. Ne vaihtelevat 50 eurosta 1500 euroon. Alkutason reborn-nuket voivat maksaa 50-100 euroa, keskitason nuket 100-200 euroa ja huippuluokan reborn-nuket reilusti yli 200 euroa, ja ne voivat maksaa jopa yli 1500 euroa, jos nukke on tunnetun suunnittelijan tilaustyönä valmistama.

Kangas Reborn-nuken hinta

Reborn-vauvan arvo vaihtelee sen laadun mukaan. Löydät niitä lastentarhastamme 60 eurosta alkaen. Niitä voidaan siis pitää halpoina tuotteina. Ne sopivat erityisesti niille, jotka haluavat adoptoida Reborn-vauvan investoimatta paljon rahaa.

Vinyyli Reborn-nuken hinta

Vinyylistä syntyneen nuken hinta riippuu pitkälti sen realistisuudesta. Nämä ovat "keskiluokan" tuotteita, joiden hinnaksi arvioidaan 80-200 euroa. Tiedoksesi, että parhaissa reborn-vauvoissa on sydämenlyöntiä tai hengitystä simuloiva järjestelmä.

Silikonisen Reborn-nuken hinta

Silikonisen reborn-nuken hinta riippuu valmistuksen laadusta. On huomattava, että nämä mallit ovat kalleimpia. Syy? Yksinkertaisesti siksi, että niitä luovat taiteilijat kiinnittävät suurta huomiota pienimpiinkin yksityiskohtiin niitä luodessaan, koska jopa kosteuden tunne huulilla on aina läsnä. Sitäkin suuremmalla syyllä, koska silikoni on edelleen kallis materiaali. Nämä mallit vaihtelevat 100 eurosta 400 euroon.

Räätälöidyn Reborn-nuken hinta

Haluamme huomauttaa, että on myös mahdollista tehdä erikoistilaus taiteilijalle. Taiteilija veloittaa lopullisen arvon ottaen huomioon reborn-vauvan osien yksittäiset hinnat. Lisäksi taiteilija on käyttänyt päiviä tai jopa viikkoja mallin työstämiseen. Yhteenvetona voidaan todeta, että mittatilaustyönä tehty reborn-nukke maksaa keskimäärin 400-1 500 euroa.

Miksi Reborn-nukke on kallis?

Miksi Reborn nukke on kallis

Joillakin rajoitetun painoksen Reborn-nukeilla on korkea hintalappu.

Suurin osa reborn-nuken valmistamiseen tarvittavista materiaaleista on tuotava maahan. Suunnittelijoiden on tilattava ulkomailta, kuten Yhdysvalloista, Saksasta ja Yhdistyneestä kuningaskunnasta. Toisin sanoen reborn-vauvojen valmistukseen tarvittavien komponenttien kustannukset merkitsevät korkeita toimituskuluja. Kaikkien aikojen kalleimman reborn-vauvan kerrotaan myyneen Ebayssä lähes 19116 eurolla. Hän on yhden arvostetuimman Reborn-vauvan, Romie Strydenin, luomus, joka aloitti nukkejen tekemisen noin vuonna 1989.

Vuonna 2010 tämä taiteilija loi hyvin rajoitetun painoksen "Joelle"-nukkea, jota on maailmassa jäljellä vain 10 kappaletta. Hän teki erittäin tarkkaa ja realistista työtä, ja lisäksi tämä versio on hyvin harvinainen. Tämä on luultavasti syy siihen, että ostaja on tarjonnut siitä niin korkeaa hintaa.

Reborn-vauvan tarvikkeiden hinta

Jotkut rakastavat koristella reborn-nukkejaan. Se voi olla vaatteita, pehmoleluja, vauvapulloja..... Kustannukset vaihtelevat laadusta riippuen. Jos haluat täydellisen setin, joka sisältää kengät, sukat, vaipan ja tutin, sinun on maksettava 25-60 euroa.

Mistä ostaa halpa Reborn-nukke?

Klikkaa kuvaa tutustuaksesi tuotteisiimme.

Kuten olet ehkä huomannut, on vaikea löytää kauppoja, jotka myyvät reborn-nukkeja. Onneksi on olemassa myös verkkokauppoja, jotka ovat erikoistuneet Reborn-vauvoihin, ja sinä olet yhdessä niistä, etkä missä tahansa. Olet Suomen suosituimmalla asiantuntijasivustolla. Reborn-nukkeja on laaja valikoima, ja niiden hinnat vaihtelevat 80 eurosta 300 euroon.

On myös messuja, jotka on omistettu reborn-vauvoille. Nämä tapahtumat tarjoavat kaikille taiteilijoille mahdollisuuden jakaa intohimonsa ja kokemuksensa muiden kanssa. Jotkut järjestävät huutokauppoja näissä tapahtumissa. Se on myös nukkevalmistajille tilaisuus esitellä ja myydä nukkejaan.

Miksi ostaa Reborn-vauva?

Mistä ostaa halpa Reborn-nukke

Reborn-vauvat voivat auttaa monin tavoin.

Reborn-vauva voi palvella monia tarkoituksia, ja se voi olla hyödyllinen joillekin ihmisille. Joissakin tapauksissa reborn-nukke sopii erinomaisesti tulevalle äidille, joka odottaa ensimmäistä lastaan. He voivat tottua hoitamaan haurasta olentoa, ja nämä "lelut" antavat heille siihen mahdollisuuden. Reborn-nuken historia on rikas ja välittävä. Vanhustenhoitokeskukset käyttävät reborn-nukkeja myös vanhusten auttamiseen. Jälkimmäisillä on usein vaikeuksia kommunikoida muiden kanssa, ja uudestisyntyneet nuket auttavat heitä suuresti. Sama koskee lapsia, jotka saavat pikkuveljen tai -siskon. He oppivat käsittelemään reborn-vauvaa ennen kuin heillä on oikea vauva käsissään.

Päätelmä

Kuten näet, reborn-nuken hinta voi vaihdella monien eri parametrien mukaan. Riippuen työtuntien määrästä, realismista, valmistusmateriaaleista (vinyyli, silikoni, kangas). Kalleimmat reborn-nuket ovat tunnettujen Reborn-taiteilijoiden tilaustyönä valmistamia. Jos haluat ostaa reborn-nuken kohtuulliseen hintaan, älä epäröi tutustua kokoelmiimme, sieltä löytyy varmasti budjettiisi sopiva reborn-vauva.