Mistä ostaa reborn nukke ?

Mistä ostaa reborn-nukke ?

Reborn-vauvat ovat jo muutaman vuoden ajan olleet suuri menestys kaikkialla maailmassa, erityisesti Suomessa. Reborn-nuket näyttävät aidoilta vauvoilta ja ovat erittäin realistisia nukkeja. Huolellisen maalauksen ja työn ansiosta uudestisyntyneiden vauvojen piirteet ovat identtiset oikean vauvan kanssa, ja hiukset on istutettu erityisellä neulalla todellisuutta lähentelevästi. Mutta mistä voit ostaa reborn-nuken? Vastaamme tähän kysymykseen, mutta sinun on hyvä tietää, että olet tullut oikeaan paikkaan, sillä olemme reborn-nukkejen myyntiin erikoistunut myymälä.

Reborn-vauvojen myyntiin erikoistunut kauppa

Klikkaa kuvaa tutustu Reborn-nukkeihimme.

Halusitpa sitten täydentää kokoelmaasi, antaa lapsellesi lahjan tai osoittaa kiintymystäsi jollekin tarvitsevalle, on tärkeää saada tietoa ennen reborn-nuken ostamista. On olemassa useita kriteerejä, jotka on otettava huomioon, kuten Reborn-nuken hinta ja vauvan ominaisuudet. Reborn-vauvojen myyntiin erikoistuneen liikkeen valitseminen on luultavasti paras vaihtoehto.

Verkkokauppamme on kaikenlaisten reborn-vauvojen yhden luukun myymälä. Etsitpä sitten tyttöä Reborn-nukkea, poikaa Reborn-nukkea, kaksosia tai vauvoja, joilla on valkoinen tai musta iho? Mitä ikinä etsitkin, löydät kaupastamme varmasti laajan valikoiman realistisia nukkeja edulliseen hintaan.

Osta Reborn-nukke Suomessa

Jos olet Suomessa ja haluat ostaa reborn-nuken. Erikoisliikkeestämme löydät kauniita reborn-vauvoja ja söpöjä pieniä enkeleitä. Tarjoamiemme kuvien avulla voit itse nähdä tuotteidemme korkean laadun ja kuvitella ne kotonasi. Tulet nauttimaan siitä, että annat tulevalle uudelleensyntyneelle nukellesi hänen ensimmäisen pullonsa! Toimitamme reborn-nukkejamme maksutta koko Suomeen ja jopa maailmanlaajuisesti, sijainnista riippuen voi aiheutua ylimääräisiä toimituskuluja.

Osta mittatilaustyönä tehty Reborn-vauva taiteilijalta

Sen lisäksi, että voit hankkia realistisen nuken suoraan erikoisliikkeestämme. On myös mahdollista, että taiteilija tekee nukkeesi ja herättää toiveesi henkiin. Sinun on tehtävä tilaustilaus, jotta tuleva nukke voidaan toimittaa sinulle. Reborn-nukkejen ja reborn-taiteen historia on varsin monimutkainen. Se vaatii paljon aikaa ja kärsivällisyyttä sekä taiteilijalta että tilauksen tekijältä. Riippuen materiaalista, valitun sarjan laadusta, maalikerrosten määrästä ja yksityiskohdista, reborn-vauvan hinta voi vaihdella taiteilijasta toiseen. Reborn-vauvoja voi saada mittatilaustyönä yli 20 000 eurolla (noin 22 700 dollaria).

Oman Reborn-vauvan luominen

Aiemmin monet ihmiset loivat oman silikonisen reborn-vauvansa olemassa olevasta nukesta ja lisäsivät siihen uusia yksityiskohtia luodakseen oman yksikkönsä. Nyt on mahdollista investoida täydelliseen reborn-vauvapakkaukseen ja luoda oma kokoelma. Näistä sarjoista löydät jalat, kädet, pään ja joskus vartalon. Pakkaus sisältää myös ohjeet ja työkalut, joiden avulla voit herättää tulevan vauvasi henkiin.

Miksi ostaa Reborn-nukke?

Miksi ostaa Reborn nukke

On monia syitä ostaa Reborn-nukke.

Jos olet vielä epävarma reborn-vauvan ostamisesta, saatat miettiä, miksi sinun pitäisi ostaa Reborn-nukke. Vaikka tämä nukke on tarkoitettu lapsille, sitä ei pidetä pelkkänä leluna. Itse asiassa monilla muillakin ihmisillä on syitä ostaa sellainen.

Reborn-nukke viihdyttää lastasi

Reborn-nukke on ennen kaikkea lelu. Se voi paitsi huvittaa lasta, myös edistää hänen heräämistään ja kehitystään. Huolehtimalla nukestaan hän parantaa hienomotorisia taitojaan eli kaikkia niitä tarkkoja eleitä, joiden avulla hän voi käsitellä esineitä. Kun hän oppii organisoimaan itsensä vauvansa hoitamiseksi, hänestä tulee myös itsenäisempi.

Reborn-vauva voi auttaa äitiä raskauden aikana

Reborn-nukke (tai reborn-vauva) voi olla mielenkiintoinen opetusväline. Koska se näyttää oikealta vauvalta, se voi auttaa tulevaa äitiä oppimaan, miten vastasyntynyttä hoidetaan. Näitä uudelleensyntyneitä nukkeja voidaan siis käyttää tuleville vanhemmille suunnatuissa työpajoissa. Niitä käytetään myös terveydenhuollon ammattilaisten kouluttamiseen: tulevat sairaanhoitajat tai kätilöt oppivat tekemään työnsä uudestisyntyneiden nukkejen avulla.

Reborn-nukke voi auttaa vanhuksia

Hoitajat ovat havainneet, että reborn-vauvan läsnäolo voi tuoda helpotusta vanhuksille, jotka kärsivät hermoston rappeutumissairauksista, kuten Alzheimerin taudista. Hoitamalla tätä nukkea, joka näyttää niin paljon oikealta lapselta, voit antaa heille jotain, minkä vuoksi he voivat elää ja viettää päivänsä. Heillä on taas jotain puhuttavaa, ja he voivat luoda uudelleen yhteyden ympärillään oleviin ihmisiin.

Reborn-nukke täyttämään tyhjiön

Lapsi on tietenkin korvaamaton. Reborn-nukke ei voi ottaa sen paikkaa. Adoptoidun reborn-vauvan realistisuus on kuitenkin sellaista, että se voi osittain korvata oikean vauvan puuttumisen. Yhden näistä tarkkaan suunnitelluista reinkarnoituneista nukkeista piteleminen voi tuntua siltä kuin pitäisit kädessäsi oikeaa lasta, sillä kasvonpiirteet ja ihon koostumus on jäljitelty täydellisesti.

Reborn-nukke emotionaalisena tukena surun aikana

Lapsen odottamisen ilo voi muuttua tragediaksi, jos vauva saa keskenmenon tai kuolee syntyessään tai ensimmäisten elinpäivien aikana. Nämä realistiset nuket voivat auttaa surevia pariskuntia perinataalisen surun koettelemuksissa. Joillekin väärennetyn vauvan "adoptio" ei auttaisi heitä suremaan ja jättäisi heidät illuusion tilaan. Toisille taas nukke on nähtävä transaktionaalisena esineenä, joka seuraa äitiä surun tuskallisimpien vaiheiden läpi. Siksi on huolehdittava siitä, että tämän kuvitteellisen lapsen läsnäolo ei ole pysyvä.