Mikä on Reborn-nukke

Mikä on Reborn-nukke?

Mietit varmaan, mitä reborn-nuket ovat, miksi ne ovat muodissa ja mitä etuja ne tarjoavat. Ensinnäkin sinun on hyvä tietää, että reborn-nuket ovat hyvin realistisia nukkeja, jotka vastaavat aitoja vastasyntyneitä. Ne näyttävät hyvin paljon oikeilta vauvoilta, ja hyvästä syystä: ne on tehty erittäin huolellisesti. Reborn-nukkejen historia on rikas ja pitkäaikainen. Näiden lelujen realistisuutta on arvostettu satojen vuosien ajan. Näiden nukkejen kasvonpiirteet maalataan niin, että ne muistuttavat oikean vauvan kasvonpiirteitä, ja niiden hiukset, jotka on yleensä tehty mohairista, istutetaan erityisellä neulalla, jotta ne olisivat mahdollisimman uskottavat.

Realistinen nukke, joka näyttää oikealta vauvalta

Realistinen-nukke

Reborn-nuken realistisuus on uskomatonta!

Reborn-nuken vartalon on tarkoitus olla hyvin realistinen. Se voi olla pehmeä tai kova, ja se on yleensä nivelletty, jotta reborn-nukke voi ottaa oikean vauvan asennot. Se on usein myös painotettu vastaamaan sen ikäisen vauvan painoa. Teknologian myötä joistakin malleista on tulossa entistä kehittyneempiä, esimerkiksi suuhun sijoitettu magneetti, joka mahdollistaa nuken asettamisen, tai elektroninen järjestelmä, joka jäljittelee sydämenlyöntiä. Reborn-vauvojen "vanhemmat" eivät osta niitä, vaan "adoptoivat" ne. Heille annetaan syntymätodistus ja joskus äitiysranneke. Usein niiden omistajat huolehtivat niistä kuin oikeasta vauvasta. He puhuvat heille, kylvettävät heidät ja vaihtavat heidän vaatteensa useita kertoja päivässä.

Mikä on Reborn-nuken tarkoitus?

Reborn-nuket ovat hyödyllisiä monissa asioissa. Reborn-vauva voi auttaa tulevia vanhempia huolehtimaan lapsesta. Koska se näyttää vauvalta, vanhemmat voivat oppia sen avulla, miten vauvasta huolehditaan, miten järjestäytyä jne. Joskus äiti menettää lapsensa keskenmenon, kuolleena syntymisen, sairauden jne. vuoksi. Koska uudelleensyntynyt nukke näyttää oikealta vauvalta, se voi auttaa surevaa äitiä selviytymään tästä vaikeasta tilanteesta.

Uudelleensyntyneen nuken antamisella Alzheimerin tautia tai dementiaa sairastaville ihmisille voi olla yllättävän hyödyllisiä vaikutuksia. Tutkijoiden mukaan on havaittu, että nämä ihmiset ovat rauhallisempia, kun he ovat yhteydessä reborn-vauvaan. On myös mahdollista käyttää Reborn-vauvaa sijaisvauvana elokuva- tai valokuvauskuvauksissa. Nukke voi korvata oikean vauvan, sillä se on väsymätön ja rauhallinen.

Reborn-vauva auttaa vanhuksia

Reborn-vauva auttaa vanhuksia

Uudelleensyntyneet nuket ovat emotionaalinen tuki vanhuksille.

Niin yllättävältä kuin se tuntuukin, reborn-vauva auttaa vanhuksia tulemaan paremmin toimeen keskenään. Älä siis ihmettele, jos näet monia naisia adoptoimassa niitä vanhainkoteihin. Pienen elottoman olennon omistaminen edistäisi niiden vuorovaikutusta muiden kanssa ja kehittäisi tietynlaista kiintymystä. Ne luovat tunteen ja "yhteyden" tunteen paitsi nuken, myös ympäristön kanssa.

Alzheimerin tautia sairastavien ihmisten kohdalla tutkimukset ovat osoittaneet, että reborn-vauva vähentää taudin vaikutuksia. Potilailla on taipumus menettää kiinnostuksensa läheisiään kohtaan tai jopa hylätä heidät, ja realistinen nukke olisi tehokas hoitokeino tätä ilmiötä vastaan. Potilaat käyttäytyvät paremmin näiden lelujen kanssa. Lisäksi reborn-nuket pitävät heille seuraa ja saavat heidät voimaan paremmin.

Keskenmenon saaneen naisen auttaminen

Keskenmenon saaneen naisen auttaminen

Reborn-vauva voi auttaa äitejä, jotka ovat kärsineet keskenmenon.

Joillekin naisille keskenmeno aiheuttaa suurta henkistä ja psyykkistä ahdistusta. Vaikka nukke ei voi korvata ihmistä, reborn-vauva voi tuoda henkistä lohtua sureville äideille. Tämän nykyaikaisen tekniikan avulla he voisivat voittaa masennuksen. Sanotaan, että reborn-nuken omistaminen auttaa huomattavasti surun paranemisessa. Psykologit pitävät tätä ratkaisua tehokkaana niin kauan kuin uudestisyntynyttä vauvaa ei pidetä todellisena vaan kuvitteellisena esineenä, joka auttaa heitä suruprosessissa.

Joidenkin psykologien ja terapeuttien mukaan uudelleensyntyneet vauvat eivät kuitenkaan auta surevia äitejä, vaan pitkittävät heidän kärsimystään. Muutaman kuukauden tai vuoden kuluttua nukke muistuttaa äitiä lapsen poissaolosta. Suru on siis olennainen prosessi, jonka vaiheita on kunnioitettava sen voittamiseksi.

Reborn-vauvan käyttäminen ylimääräisenä elokuvassa

Elokuvatuottajat ovat käyttäneet tätä tekniikkaa jo vuosia. Kun heidän on kuvattava melko väkivaltainen kohtaus, jossa on mukana vauva, he käyttävät animoimatonta nukkea. Mikä voisi olla realistisempaa kuin malli, jolla on kaikki oikean vauvan ominaisuudet? Reborn-nukke on edelleen paras valinta kaikenlaisiin temppuihin. Ensisilmäyksellä nämä kaksoisarvot ovat harhaanjohtavia. Ellei kohtauksia hidasteta kuva kerrallaan, olisi vaikea nähdä, että lapsi ei ole todellinen.

Reborn-nukke, ihan vain huvin vuoksi!

Reborn-nukke ihan vain huvin vuoksi

Reborn-nukkejen pitäminen leluina voi olla hauskaa.

Voimme kertoa sinulle, että viettämällä aikaa reborn-nuken kanssa voit piristyä ja tulla hieman onnellisemmaksi, samalla kun pidät hauskaa! Vaikka se olisi vain nukke, haluaisit pitää siitä huolta kuin oikeasta ihmisestä. Elämme ympäristössä, jossa stressi on osa jokapäiväistä elämäämme työmatkojen ja muiden toimintojen myötä. Hymyilevän reborn-nuken iloiset ja suloiset kasvot rauhoittavat sinua, sillä nämä vauvat tarvitsevat vain vähän huomiota sinulta.

Suuren henkilökohtaisen Reborns-nukkekokoelman rakentaminen

Reborns-nukkekokoelman rakentaminen

Suuri kokoelma Reborn-nukkeja.

Houkutteleeko sinua ostamaan reborn-nukke? Jos näin on, voimme kertoa, että uudelleensyntyneen nuken hinta vaihtelee 40 ja 1000 euron välillä. Tämä luku on tietenkin vain viitteellinen, sillä on olemassa malleja, jotka ylittävät tämän määrän. Kustannukset vaihtelevat kyseisen tuotteen laadun ja realistisuuden mukaan. Mitä yksityiskohtaisempi nukke, sitä korkeampi hinta. Muista, että näiden nukkejen suunnittelu ja valmistus vaatii paljon aikaa ja asiantuntemusta.

Muista, että silikoniset reborn-nuket ovat kaikkein kalleimpia. Ja jos ostat jotain lisävarusteita, kuten pullon, nuken tai vaatteita, hinta nousee sen mukaan, mitä ostokseen sisältyy. Markkinoilla on niin paljon erilaisia malleja, että monet valmistajat ovat lähdössä jännittävälle matkalle. Valitse uudestisyntynyt nukke kaikessa rauhassa.

Miksi antaa Reborn-vauva lapselle?

Reborn-vauva lapselle

Lapsellasi on paljon hauskaa reborn-nuken kanssa.

Reborn-nukkeja käytetään moniin tarkoituksiin. Ensinnäkin näitä vauvoja käytetään tyttöjen sosiaalisten ja äidillisten taitojen kehittämiseen. Tytöt voivat pitää hauskaa ja nauttia reborn-vauvojen kanssa. Heidän mielestään se on tapa lisätä sosiaalisia ja äidillisiä taitojaan jo varhaisessa iässä. Esittämällä äitiä he kehittävät ajan mittaan empatiaa. He nauttivat myös herkemmän ja riippuvaisemman henkilön hoitamisesta ja edistävät samalla mielikuvitustaan. Huomaamme myös, että tämä parantaa lapsen ääntämistä ja sanavarastoa.

Samaan aikaan vain lapset voivat kokea, että heillä on pikkuveli tai -sisko reborn-vauvan kanssa. Lapsi oppii leikkimään lelulla ja huolehtimaan siitä. He ymmärtävät, että vauva on vielä hauras ja tarvitsee syliä. Reborn-nuket antavat heille tämän mahdollisuuden. Kun oikea vauva syntyy, he ovat valmiita vastaanottamaan sen, koska he ovat valmistautuneet.

Reborn-nukke kiista

Reborn-nuket voivat aiheuttaa paljon kiistoja, ja vaikka nämä nuket ovat söpöjä, sinun ei pitäisi kiintyä liikaa reborn-vauvoihin. Jotkut ihmiset näyttävät sekoittavan nämä nuket täysin oikeisiin lapsiin. Näyttää siltä, että näin käyttäytyvät useimmiten äidit, jotka eivät pysty käsittelemään lastensa surua. Lisäksi lelu on inhimillistetty äärimmäisellä tavalla, mikä on joidenkin mielestä huolestuttavaa. Monia ihmisiä pelottaa ajatus näin realistisen nuken näkemisestä. Vauvan näköisen elottoman nuken visualisointi ei ole kaikkien mieleen. Heistä tuntuu kuin he katselisivat kuollutta lasta, koska se ei liiku eikä ole vuorovaikutuksessa.

Toisin sanoen reborn-vauvat eivät aina ole suuren yleisön suosiossa, mutta se ei ole mikään syy lopettaa tästä ihanasta intohimosta nauttimista.

Miten valita Reborn-nukke?

Klikkaa kuvaa tutustuaksesi tuotteisiimme.

Reborn-vauvaa ostaessasi on otettava huomioon useita tekijöitä. Valitse ensin kumppanisi sukupuoli. Mieti rauhassa, haluaisitko pojan vai tytön. Muista aina, että ei ole olemassa oikeaa tai väärää valintaa, vaan kyse on vain mieltymyksistä. Jos selaat verkkokauppaamme, huomaat, että meillä on kaikenikäisiä reborn-nukkeja. Voit siis valita vauvan, pojan tai tytön. Voit valita vauvan, 6 kuukauden ikäisen tai vanhemman lapsen, se on sinusta kiinni.

Joillakin on esimerkiksi tummempi ihonväri kuin toisilla, löydät valkoisia, mustia tai sekarotuisia reborn-nukkeja. Pidä kuitenkin mielessä, että hiukset vaativat enemmän huoltoa, koska niiden hoito kestää kauemmin. Ja lopuksi, mieti valitsemasi reborn-vauvan materiaalia. Yleisimpiä myymälässämme ovat kangas, vinyyli tai silikoni.

Päätelmä

Reborn-vauva on nukke, joka näyttää paljon oikealta vauvalta. Reborn-vauvat ovat 2000-luvun alussa levinnyt ilmiö, joka on yhä suositumpi vanhempien, lasten ja vanhusten keskuudessa. Näillä nukeilla voi olla monia myönteisiä puolia, kuten selviytyminen surusta, vanhusten auttaminen tai vain hauskanpito leluina. Jotkut ihmiset eivät pidä uudelleensyntyneistä nukeista, koska ne näyttävät kuolleilta vauvoilta.